tag:blogger.com,1999:blog-3943276872600241434.post4751719853452984801..comments2023-02-12T15:27:51.609+01:00Comments on (Pre)živjeti kao vegan u Hrvatskoj: Integralni rezanci s pestom od medvjeđeg lukaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3943276872600241434.post-72446143984494561382012-05-06T21:00:14.659+02:002012-05-06T21:00:14.659+02:00Hvala :) Čula sam za tu knjigu, ali ju još nisam p...Hvala :) Čula sam za tu knjigu, ali ju još nisam pročitala. Znam da se kuhanjem u mikrovalnoj gubi manje nutrijenata nego drugim načinima kuhanja, a da je češnjak i brokulu poželjno zgnječiti desetak minuta prije termičke obrade.Enola Kneževićhttps://www.blogger.com/profile/09185738216980090742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943276872600241434.post-18455202004856395742012-05-06T16:57:41.201+02:002012-05-06T16:57:41.201+02:00Odlican blog, vec imam zazubice! :-)
Jesi upoznat...Odlican blog, vec imam zazubice! :-) <br />Jesi upoznata mozda s Mateljanovom obradom namirnica? ( knjiga Najzdravije namirnice svijeta )<br />Ja upravo zadnjih dana tako pripremam namirnice, cini mi se nesto kao kompromis izmedu kuhane i raw hrane. ? :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17446903454442236592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943276872600241434.post-74797823114876427912012-05-05T20:52:03.923+02:002012-05-05T20:52:03.923+02:00Hvala :)
Često kuham povrće na pari, ali to je t...Hvala :) <br /><br />Često kuham povrće na pari, ali to je toliko jednostavno da se bojim da nema smisla pisati recept. No, planiram objaviti recept za jedan umak s kojim često jedem pareno povrće.Enola Kneževićhttps://www.blogger.com/profile/09185738216980090742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3943276872600241434.post-78058249004594115132012-05-03T12:55:20.754+02:002012-05-03T12:55:20.754+02:00Odličan blog! Dobio sam nove ideje za kuhanje vega...Odličan blog! Dobio sam nove ideje za kuhanje veganske hrane!<br /><br />Kako stojiš s receptima za kratko kuhanu ili na pari pripremljenu hranu?Jelenkohttps://www.blogger.com/profile/12448303860039665051noreply@blogger.com