(Pre)živjeti kao vegan u Hrvatskoj
Informacije za vegane (i sve ostale) u hrvatskim (ne)prilikama
Pages
(Move to ...)
Home
O blogu
Mjerne jedinice
▼
2013-05-26
Veganski čokoladni i čokoladno-lješnjakasti namazi
›
Izvor: Valsoia Otkako sam objavila recept za veganske "Nutella" kekse , jedan od najčešćih pojmova koji dovodi surfere na moj...
2 comments:
2013-03-24
Recepti na engleskom jeziku, prvi dio
›
Mnogi koji žive u Hrvatskoj, kad žele pripremiti neko jelo ili imaju točno određene namirnice za potrošiti, na Internetu traže recepte samo...
3 comments:
2012-11-08
Kuharica
All'italiana
Rosanne Passione
›
Bio&bio je svakog ponedjeljka u listopadu uz kupnju proizvoda svoje robne marke bio&bio u vrijednosti barem 100 kn poklanjao mini...
2012-10-27
Crna sol
›
Kod veganiziranja neveganskih recepata, ovisno o namjeni, umjesto jaja koriste se najraznovrsnije namirnice, od lanenih sjemenki , preko to...
2012-10-20
Veganski tartar
›
Ponegdje u Hrvatskoj može se kupiti veganski tartar, ali preskup je za količinu. Srećom, vegansku majonezu po normalnoj cijeni može se naći...
2 comments:
2012-10-10
Pita od Hokkaido tikve s kardamomom
›
Ovo je jednostavna jesenska pita s podlogom od keksa. Ipak, potrebno je paliti pećnicu da se ispeče Hokkaido tikva. Preporučujem pečenje ve...
2012-10-02
Časopis Chickpea
›
Source: Chickpea Magazine U prethodnim postovima spomenula sam veganski časopis The Vegan Culinary Experience kojeg se može besplatno č...
2012-09-25
Farinata s tikvicama
›
Prije nekoliko mjeseci objavila sam recept za farinatu s rukolom , a budući da je sad sezona tikvica (doduše već na izmaku) u zadnje vrijem...
2012-09-18
Hokkaido tikva punjena gljivama i maslinama
›
Hokkaido tikve su idealne za punjenje jer im je i kora jestiva, a smjesa gljiva i maslina mi je posebno draga jer je jako umami ....
2012-09-11
Preokrenuti kolač od šljiva
›
Ovo je jedan od najjednostavnijih kolača, fila se peče skupa s biskvitom i nakon pečenja (i čekanja da se ohladi), treba ga samo okrenuti (...
1 comment:
‹
›
Home
View web version