2012-10-02

Časopis Chickpea

Source: Chickpea Magazine
U prethodnim postovima spomenula sam veganski časopis The Vegan Culinary Experience kojeg se može besplatno čitati i downloadati u pdf formatu. Nadam se da ste se pretplatili na newsletter da biste emailom bili obaviješteni o svakom novom broju.

Također, spomenula sam vegetarijanski časopis Vegetarian Times zbog mnoštva veganskih recepata koje objavljuje. Časopis nije besplatan, ali recepte se s vremenom objavi i na web stranici časopisa.

Chickpea je jedan od novijih veganskih časopisa koji uz recepte objavljuje i članke o aktivizmu i općenite savjete za preživljavanje vegana. Usto je imenjak ovog bloga. Netko bi mogao pomisliti da su svi vegani ludi za slanutkom, ali, istina je, manje više svatko tko proba humus i falafel postane lud za slanutkom, bio vegan ili ne. 

Objavljuje se 4 broja časopisa godišnje, a najnoviji je peti broj, za jesen ove godine. Chickpea časopis se može besplatno čitati online, ali ga se ne može downloadati. Tko želi može kupiti papirnatu ili digitalnu verziju.

Ima li boljeg načina za proslaviti početak jeseni od kuhanja jela s jabukama i tikvama prema receptima iz jesenskog broja Chickpea časopisa?

No comments:

Post a Comment